LaBrie

Hästar, Landet och Livet - i Medgång och Motgång.

Resultatet dårå

Kategori: Häst

Ursäkta att jag inte uppdaterat om fölvisningen i helgen men fick sån störd huvudvärk efter visningen att jag inte orkat göra någonting mer än nödvändigt.
 
Morgonen började med att Bella tjurade som fan när vi skulle lasta. Dessutom har hon börjat resa sig så fort det inte går som hon vill, hon har kommit på att hon börjat bli lite stor och stark. Det slutade med att La Brie lyckades krossa rutan fram i transporten då hon blev orolig när inte Bella kom in och senare så stegrade Bella över. Men nåja, allt gick bra iaf. Det värsta är väl att rutan kostar typ 1500 spänn ny. Tack, La Brie!
Trots allt detta så tog det bara 15 minuter att lasta och då hade vi tejpat rutan också. Ändå ganska bra gjort måste jag säga.
 
Så till själva visningen där de skötte sig väldigt bra på plats. La Brie är alltid en pärla att ha med sig på nya platser vilket hon verkar ha ärvt ner vilket bådar gott för framtida (ev) tävlingar.
Däremot så kände inte Bella för att visa upp sina gångarter utan hon höll mest på med en massa annat i ridhuset så som att undersöka underlaget, hälsa på domaren mm. Mamma är hon inte heller så himla brydd i. Alla andra föl sprang bredvid sin mamma hela tiden men inte Bella inte. Hon körde sitt egna race, vilket iofs var rätt underhållande för publiken. Hon har ju varit så här sedan dag 1, det är ju mamma som fått springa efter henne istället. Hon är väldigt självständig och nyfiken och inte speciellt rädd av sig. En speciell dam men så har hon ju att brås på också...
 
Det slutade på 44 poäng (887 777) vilket jag gärna hade sett lite högre, speciellt på gångarterna men hon kände inte för det just då. Hon är ju bara ett föl så det går inte att råda så mycket över huvudsaken är att jag vet att hon är bättre än så vilket hon visar upp i hagen hemma. Fick 8:or på exteriören (7 på extremiteterna pga. tåvid) och 7:or på gångarterna.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: