LaBrie

Hästar, Landet och Livet - i Medgång och Motgång.

Träningsdag.

Kategori: Hund

Blev en riktigt träningsdag för Vidar igår. På lunchen var vi på promenad med en kollega och hennes hund och för första gången så doppade sig Vidar och simmade. Förra somamren då han var valp var han så rädd för vattnet trots att Neo simmade som en galning men igår så doppade han sig flera ågner. Han gick ner spontant men sen fick jag kasta ut en liten pinne för att han skulle komma ner och simma. Simtekniken är det dock ingen speciellt bra teknik på men han lär sig väl, nu paddlar han bara och det yr vatten omkring honom. Haha, han är iaf underhållande i vanlig ordning.
 
 
Efter jobbet tog vi en joggingtur, sen lite vila och mat innan vi åkte på första träffen på kursen "Lydnad och apportering". Det var inte så jobbig träning på kursen så här första gången utan mest kontakt- och stadgeövningar men det är nog så jobbigt för hjärnan. Han har i alla fall sovit gott inatt.
Idag och över helgen ska vi vara hundvakt till Zorro och Bonus så nu får han sällskap några dagar vilket jag tror han kommer att uppskatta. Ska bli spännande att se om han blir lite piggare av deras närvaro för då är det nog Neos frånvaro som gör att han känns lite loj på hemmaplan.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: