LaBrie

Hästar, Landet och Livet - i Medgång och Motgång.

Kamera, ridning. Agility och hockey.

Kategori: Allmänt

Inget föl ännu. En kamera är installerad och bilden funkar bra. Den jag först lånade funkade inte då vi har två betongväggar mellan stallet och huset men tur i oturen så hade min bror också en kamera och den funkade perfekt.
 
 
Dakhar har fått två ordentliga pass i helgen. Lördag red vi ut och var ute nästan 1,5 timma med rätt högt tempo och mycket galopp. Nöjd var han med det. Igår red jag först ut en kort sväng och sen lite dressyr på banan med några travbommar också. Red lite programdelar ur nya LA:3 och fortsatte träna på övergångar från galopp till skritt. Blev över en timme igår också.
 
Skönt väder har det varit och i går stod hästarna och myste i solen. Passade på att fota lite.

Som ni ser börjar La Bries mage vara ganska stor i omfång. Ska bli så spåännande att se vad som är där inne.
 
Dakhar tycker jag börjar vara rund och fin. Har även sett att fronten har breddat sig mer och mer på sistone. Mellan frambenen är det ju nu muskler, han var som alldeles platt där förut.
 
Hagen är ju inte så kul denna årstid. Även om man skottar skit så tinar det bara fram mer. Evighetsgöra. Ska ta ett riktigt krafttag där under påskhelgen.
 
Annars i helgen så har jag och Vidar varit på sista agilityträffen. Duktig var han i vanlig ordning. Klarade vippen mycket bättre än första gången vi tränade på den då han tyckte den var lite läskig men den här gången sprang han nästan på den. Kul.

Efter agiltyträningen åkte vi till luleå och gick på Olearys och åt med några vänner och såg på hockeyn. Mycket trevligt och vinst för Luleå dessutom.
 
Bra helg och snart är det påsk och 5 dagar ledigt!
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: